Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας Carrier

Οι λύσεις διαχείρισης ενέργειας της Carrier εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή απόδοση, βελτιωμένη άνεση και ποιότητα αέρα.

Αυτά τα συστήματα σχεδιάζονται και αναπτύσσονται με την υποστήριξη των μηχανικών του Carrier Energy Management Centre of Excellence.
Η υψηλή τεχνογνωσία τους εγγυάται πως οι λύσεις που παρέχουμε είναι πλήρως προσανατολισμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Κύρια πλεονεκτήματα

 • Μέγιστη ενεργειακή απόδοση και χαμηλότερο κόστος
  Ένα σύστημα διαχείρισης μειώνει άμεσα το κόστος λειτουργίας των συστημάτων HVAC. Η διαχείριση των φορτίων και των ωραρίων λειτουργίας του εξοπλισμού μπορεί να επιτύχει εξοικονόμηση ενέργειας από 15% μέχρι 35%* ετησίως.
 • Επεκτασιμότητα και ευελιξία
  Η Carrier παρέχει επεκτάσιμες και αξιόπιστες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες σε κάθε επιχείρηση και τις ειδικές της ανάγκες.
 • Αξιοπιστία
  Οι λύσεις της Carrier καθοδηγούν αξιόπιστα τη λειτουργία του εξοπλισμού διατηρώντας κορυφαία λειτουργικότητα και αποτρέποντας έτσι οποιαδήποτε βλάβη ή παύση λειτουργίας του συστήματος.
 • Απόλυτη υπευθυνότητα
  Η Carrier σχεδιάζει, προμηθεύει, ρυθμίζει και συντηρεί την εγκατάσταση και το λειτουργικό σύστημα διαχείρισης. Έτσι αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστεί και γνωρίζετε πως οι ειδικοί της Carrier θα ανταποκριθούν.
 • Βέλτιστη άνεση
  Τα αυτόματα συστήματα διαχείρισης διατηρούν τις βέλτιστες συνθήκες εσωτερικού περιβάλλοντος σε όλους τους χώρους.

 

Ευρεία γκάμα συστημάτων διαχείρισης ενέργειας για άριστα παραμετροποιημένο σύστημα HVAC

Συστήματα κτιριακής διαχείρισης (BMS)

Όλη η γκάμα λύσεων ενεργειακής διαχείρισης της Carrier είναι συμβατή με όλα συστήματα Building Management System (BMS) άλλων εταιρειών. Έχουν σχεδιαστεί με ανοιχτά πρωτόκολλα για εύκολη ενσωμάτωση και συνδεσιμότητα.

Διαχείριση εγκαταστάσεων και συστημάτων

Από βασικό έλεγχο master/slave μέχρι τον πλήρη έλεγχο εργοστασιακών ή άλλων εγκαταστάσεων, τα συστήματα της Carrier είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν κάθε ειδική ανάγκη.
Επίσης, τα συστήματα ενεργειακής διαχείρισης της Carrier έχουν εφαρμογή σε ολόκληρη την εγκατάσταση HVAC συμπεριλαμβανομένων των μονάδων διαχείρισης αέρα.

Διαχείριση εξοπλισμού

Τα ενσωματωμένα συστήματα “Product Integrated Controller” (PIC) της Carrier είναι ελεγκτές που παρέχουν πληροφορίες για τα συστήματα HVAC. Λειτουργούν με αλγόριθμους και επιτρέπουν την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία με τα διαχειριστικά συστήματα της εγκατάστασης.

Για την πλήρη σειρά των συστημάτων κτιριακής διαχείρισης της Carrier επισκεφθείτε το:
www.carrier.com

Κατεβάστε το ενημερωτικό έντυπο

 

Συστήματα Ελέγχου Carrier