Παγκόσμια διάκριση για την AHI Carrier Europe με την απόκτηση του βραβείου “Largest Chiller Performance”

Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2022 – Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ετήσιου συνεδρίου της  ID/ JV της Carrier ΕΜΕΑ, Play to Win, απονεμήθηκε στην AHI Carrier Europe το βραβείο Largest Chiller Performance”.

Στη διάρκεια του συνεδρίου, παρουσιάζονται οι εξελίξεις του κλάδου, αναλύονται τα κύρια επιτεύγματα και οι στρατηγικοί άξονες ανάπτυξης της Carrier στην ευρύτερη περιοχή της ΕΜΕΑ.

 

Το βραβείο παρέλαβε η CEO της εταιρείας, κ. Κατερίνα Δήμα, για την επίτευξη των υψηλότερων πωλήσεων ψυκτών ανάμεσα σε 20 χώρες.

Η AHI Carrier Europe κατέγραψε ακόμα μια εξαιρετική χρονιά, επιτυγχάνοντας ανάπτυξη τόσο στον κύκλο εργασιών της όσο και στην κερδοφορία της, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στην αγορά.

 

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η AHI Carrier Europe δραστηριοποιείται στη Νοτιοανατολική & Κεντρική Ευρώπη και έχει την ευθύνη για τη διανομή και τις υπηρεσίες μετά την πώληση των προϊόντων κλιματισμού  Carrier και Toshiba.  Προσφέρει ευρύ φάσμα λύσεων θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

 

Η σταθερά ανοδική πορεία της την καθιστούν μια από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις που εξακολουθεί να επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές.