Εξοικονομήστε κατ’ οίκον με αντλίες θερμότητας Carrier!

Το νέο πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ” που ξεκίνησε στις 8 Μαρτίου 2018, παρέχει επιδοτήσεις έως και 70% για την ενεργειακή αναβάθμιση μονοκατοικιών, διαμερισμάτων και πολυκατοικιών.

Οι παρεμβάσεις και εργασίες που καλύπτει το πρόγραμμα αφορούν τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης και συστήματος παροχής ζεστού νερού χρήσης.
  • Αντικατάσταση κουφωμάτων (πλαίσια/υαλοπίνακες) και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης.
  • Τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κτηριακό κέλυφος συμπεριλαμβανομένου του δώματος/στέγης και της πιλοτής.

Επιλέξτε τις αντλίες θερμότητας της Carrier που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ” και απολαύστε αυτόνομη θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη το καλοκαίρι με πιστοποίηση ενεργειακής απόδοσης Eurovent!

Χάρη στην τεχνολογία DC Inverter, με διπλό περιστροφικό συμπιεστή και ηλεκτρονικό έλεγχο με μικροεπεξεργαστή, προσφέρουν μεγαλύτερη αξιοπιστία και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση, από 20% έως και 120% σε σχέση με την ονομαστική θερμαντική τους ισχύ. Η αποκλειστική υβριδική τεχνολογία της Carrier συνδυάζει δύο διαφορετικές παραμέτρους ηλεκτρονικής διαχείρισης (PAM και PWM) για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του συμπιεστή σε όλες τις συνθήκες.

Οι αντλίες θερμότητας της Carrier μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και γρήγορα. Συνδέονται με πολλά είδη τερματικών μονάδων όπως σώματα τοίχου, συστήματα δαπέδου, κασέτες ψευδοροφής, οροφής και καναλάτες μονάδες. Επίσης μπορούν να συνδεθούν με υπάρχουσες πηγές παραγωγής θερμότητας για συνδυασμένη λειτουργία και αυξημένη οικονομία. Χάρη στο μικρό τους μέγεθος είναι κατάλληλες τόσο για διαμερίσματα ή εξοχικές κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους όπως ιατρεία, εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Πιστοποίηση Ενεργειακής Απόδοσης Eurovent: οι αντλίες θερμότητας Carrier έχουν πιστοποιηθεί για την απόδοσή τους από την Eurovent. H Eurovent είναι ένας ανεξάρτητος ευρωπαϊκός φορέας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις & τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μηχανημάτων κλιματισμού ακολουθούν πλήρως τα ευρωπαϊκά πρότυπα, εξασφαλίζοντας στους καταναλωτές ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται & ανακοινώνονται είναι αληθή.

Δείτε τις αντλίες θερμότητας που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ”.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ ή δείτε τους συνεργάτες μας εδώ!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ οίκον” θα βρείτε εδώ: http://exoikonomisi.ypeka.gr/