Αποσύρετε τις παλιές σας ηλεκτρικές συσκευές με επιδότηση

Το πρόγραμμα:

Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι προδιαγραφές του νέου προγράμματος «Αντικατάστασης και Ανακύκλωσης Ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Συσκευών» που αναμένεται να  ξεκινήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022.

Βασική προϋπόθεση για την υπαγωγή στο πρόγραμμα αυτό, είναι η ανακύκλωση παλιών ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του, όπως μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί, θα ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ. Μέσω του προγράμματος, θα επιδοτείται με τη μορφή voucher, η αντικατάσταση και ανακύκλωση κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών, καθώς οι συσκευές αυτές δημιουργούν τα μεγαλύτερα φορτία ηλεκτρικής ενέργειας.

Το ποσοστό επιδότησης, σύμφωνα με τις έως τώρα δηλώσεις, αναμένεται να κυμαίνεται από 30% έως 50%, αναλόγως του ετήσιου εισοδήματος του αιτούντος νοικοκυριού. Μέσω του εν λόγω προγράμματος, εκτιμάται ότι θα αντικατασταθούν και θα ανακυκλωθούν περισσότερες από 380.000 ενεργοβόρες συσκευές.

(πηγή: ypen.gov.gr)

 

AHI Carrier Europe:

Η AHI Carrier Europe δραστηριοποιείται στη Νοτιοανατολική & Κεντρική Ευρώπη και έχει την ευθύνη για τη διανομή και τις υπηρεσίες μετά την πώληση των προϊόντων κλιματισμού της Carrier Corporation, προσφέροντάς σας ένα ευρύ φάσμα λύσεων θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η Carrier δεσμεύεται σε επενδύσεις σχεδιασμού προϊόντων που προσφέρουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.  Οι οικιακές λύσεις που διαθέτει μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη και να συμβάλουν στην μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης ενός νοικοκυριού.

Μια μεγάλη γκάμα συστημάτων Carrier είναι στην διάθεση σας με καινοτόμες τεχνολογίες και λειτουργίες που συμβάλουν στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης όπως συμπιεστές και ανεμιστήρες Inverter, λειτουργία X–ECO, έξυπνη Τεχνολογία On–Off, λειτουργία αναμονής με κατανάλωση ενέργειας μικρότερης του 1W, λειτουργία ύπνου και πολλές άλλες.

Όλα τα οικιακά συστήματα φέρουν πιστοποίηση Eurovent.  Η Eurovent είναι ένα ανεξάρτητος ευρωπαϊκός φορέας, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές παγκοσμίως, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συστημάτων κλιματισμού ακολουθούν πλήρως τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Επιλέγοντας μια οικιακή λύση Carrier, είστε σίγουροι πως θα έχετε βέλτιστη απόδοση λειτουργίαςεγγυημένη αξιοπιστία και ιδανικό εσωτερικό κλίμα. 

Oικιακές Λύσεις:

Οι οικιακές λύσεις της Carrier πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και παρέχουν μέγιστη άνεση με λειτουργίες και χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Περιηγηθείτε σε όλη τη γκάμα των λύσεων που σας προσφέρουμε και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες: