Σχετικά με την AHI Carrier

ΑΗΙ CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η AHI Carrier Ν.Α. Ευρώπης Μονοπρόσωπη Α.Ε είναι υπεύθυνη για την δραστηριότητα της AHI CARRIER FZC στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, για τη διανομή και τις υπηρεσίες μετά την πώληση των προϊόντων κλιματισμού Carrier, Toshiba και Totaline*.

Με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία διαχειρίζεται τα εξής γραφεία:

  • Βουλγαρίας – AHI Carrier HVAC Bulgaria EOOD
  • Ρουμανίας – AHI Carrier Romania SRL
  • Αυστρίας – AHI Carrier GmbH
  • Τσεχίας – AHI Carrier CZ s.r.o.

Αποστολή

Να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών σε εφαρμογές κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού και βιομηχανικής ψύξης σε όλη τη περιοχή που δραστηριοποιούμαστε.

Σκοπός

Να δημιουργούμε ένα άνετο και παραγωγικό περιβάλλον όποιες και αν είναι οι κλιματολογικές συνθήκες προσφέροντας λύσεις που εξασφαλίζουν εσωτερικό αέρα υψηλής ποιότητας.

Αξίες

Απόδοση και Ποιότητα

Η ποιότητα και η αποδοτικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν δέσμευση προκειμένου να ενισχύουμε διαρκώς την ηγετική μας θέση. Παρέχουμε προϊόντα με αντοχή και υψηλή απόδοση, που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Καινοτομία

Εργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου να παρέχουμε καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν το περιβάλλον και τις συνθήκες διαβίωσης όλων μας.

Ανάπτυξη εργαζομένων

Το κύριο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας είναι το ανθρώπινο δυναμικό της και γι’ αυτό ενθαρρύνουμε τη προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη τους, επενδύουμε στην επιμόρφωση τους και πιστεύουμε στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας που κυριαρχεί η αξιοκρατία, ο σεβασμός και επικροτείται η διαφορετικότητα.

Φροντίδα του Πελάτη

Οι ανάγκες των πελατών είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και γι’ αυτό διαρκώς προσπαθούμε να τις προβλέπουμε και να τις αντιμετωπίζουμε παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα/υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις που δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επιχειρηματικές Πρακτικές

Η τήρηση των υψηλότερων προτύπων δεοντολογικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς αποτελεί πάγια δέσμευση της εταιρείας μας. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι σχέσεις που διατηρούμε με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας, τους ανταγωνιστές μας, τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και φυσικά τους εργαζομένους μας.

Υγιεινή & Ασφάλεια

Η προστασία της ασφάλειας των εργαζομένων, των πελατών και του περιβάλλοντος αποτελεί θεμελιώδη αξία για την εταιρεία. Φροντίζουμε πάντα ώστε οι χώροι εργασίας μας να είναι ασφαλείς από κινδύνους, οι εργαζόμενοι μας μακριά από ατυχήματα, τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες μας ασφαλή για τον καταναλωτή.

Λίγα λόγια για την AHI Carrier FZC

Η AHI Carrier FZC, η κοινοπραξία που δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2008 μεταξύ της Carrier Corp. και της Air-Conditioning & Heating International (AHI), είναι ο μεγαλύτερος διανομέας προϊόντων HVAC (heating, ventilation & air conditioning) της Carrier εκτός των συνόρων της Αμερικής. Η AHI Carrier FZC είναι υπεύθυνη για τις αγορές της Ρωσίας και των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης (15 χώρες), την Ωκεανία (15 χώρες), την Αφρική (54 χώρες) και τη Μέση Ανατολή (14 χώρες).

* Toshiba: Το 1999, η Carrier Corporation δημιούργησε μια κοινοπραξία με το τμήμα κλιματισμού της Toshiba, την Toshiba Carrier Corporation. Οι δύο εταιρείες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος λύσεων κλιματισμού.

Totaline: Διαθέτει το μεγαλύτερο εύρος προϊόντων, αναλωσίμων και εργαλείων HVAC, για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές και παρέχει επαγγελματικές λύσεις ψύξης και κλιματισμού.

πίσω στα έργα

Εξοικονόμηση ενέργειας και αξιοπιστία για το δημόσιο τομέα

Τα συστήματα HVAC της Carrier εναρμονίζονται με όλες τις Ευρωπαϊκές οδηγίες για τα φθοριούχα αέρια (F-Gas regulations), παρέχουν βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση και είναι σχεδιασμένα για γρήγορη εγκατάσταση με χαμηλό κόστος. Σε συνδυασμό με την ευρεία τεχνική υποστήριξη, είναι ιδανικά για τα τον δημόσιο τομέα όπου η αξιοπιστία, η υψηλή ενεργειακή απόδοση και η ευελιξία είναι εξαιρετικά σημαντικοί παράγοντες.
Η AHI Carrier ΝΑ Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε παρέχει ολοκληρωμένες κτιριακές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, με καινοτόμους ψύκτες και προϊόντα σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και αξιόπιστη λειτουργία.

Διαχείριση Εναέριας Κυκλοφορίας Σόφιας

Εξοπλισμός:30GX Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Κτίριο Ευρωπαϊκής Επιτροπής Σόφιας

Εξοπλισμός:30RB Air Cooled Liquid Chillers με Ενσωματωμένο Υδροστάσιο και Fan Coil Units

Πρεσβεία του Μονακό στη Σόφια

Εξοπλισμός:30GX Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Διεθνές Αεροδρόμιο Σόφιας

Εξοπλισμός:19XR Centrifugal Liquid Chillers

Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (OTE)

Εξοπλισμός:30XW Water-Cooled Liquid Chillers

Διεθνές Αεροδρόμιο Ρόδου "Διαγόρας"

Εξοπλισμός:30HXC Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers, 30RH Air-to-Water Heat Pumps με Ενσωματωμένο Υδροστάσιο

Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε

Εξοπλισμός:19XR Centrifugal Liquid Chiller και 30GX Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Henri Coandă International Airport in Bucharest

Εξοπλισμός:Air Handling Units

Μέγαρο Κοινοβουλίου Ρουμανίας

Εξοπλισμός:30XW Water-Cooled Liquid Chillers

Δείτε παρακάτω τις οικονομικές καταστάσεις της AHI Carrier Ν.Α Ευρώπης Μονοπρόσωπη Α.Ε