Σχετικά με την AHI Carrier

ΑΗΙ CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η AHI Carrier Ν.Α. Ευρώπης Μονοπρόσωπη Α.Ε είναι υπεύθυνη για την δραστηριότητα της AHI CARRIER FZC στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, για τη διανομή και τις υπηρεσίες μετά την πώληση των προϊόντων κλιματισμού Carrier, Toshiba και Totaline*.

Με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία διαχειρίζεται τα εξής γραφεία:

  • Βουλγαρίας – AHI Carrier HVAC Bulgaria EOOD
  • Ρουμανίας – AHI Carrier Romania SRL
  • Αυστρίας – AHI Carrier GmbH
  • Τσεχίας – AHI Carrier CZ s.r.o.

Αποστολή

Να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών σε εφαρμογές κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού και βιομηχανικής ψύξης σε όλη τη περιοχή που δραστηριοποιούμαστε.

Σκοπός

Να δημιουργούμε ένα άνετο και παραγωγικό περιβάλλον όποιες και αν είναι οι κλιματολογικές συνθήκες προσφέροντας λύσεις που εξασφαλίζουν εσωτερικό αέρα υψηλής ποιότητας.

Αξίες

Απόδοση και Ποιότητα

Η ποιότητα και η αποδοτικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν δέσμευση προκειμένου να ενισχύουμε διαρκώς την ηγετική μας θέση. Παρέχουμε προϊόντα με αντοχή και υψηλή απόδοση, που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Καινοτομία

Εργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου να παρέχουμε καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν το περιβάλλον και τις συνθήκες διαβίωσης όλων μας.

Ανάπτυξη εργαζομένων

Το κύριο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας είναι το ανθρώπινο δυναμικό της και γι’ αυτό ενθαρρύνουμε τη προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη τους, επενδύουμε στην επιμόρφωση τους και πιστεύουμε στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας που κυριαρχεί η αξιοκρατία, ο σεβασμός και επικροτείται η διαφορετικότητα.

Φροντίδα του Πελάτη

Οι ανάγκες των πελατών είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και γι’ αυτό διαρκώς προσπαθούμε να τις προβλέπουμε και να τις αντιμετωπίζουμε παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα/υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις που δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επιχειρηματικές Πρακτικές

Η τήρηση των υψηλότερων προτύπων δεοντολογικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς αποτελεί πάγια δέσμευση της εταιρείας μας. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι σχέσεις που διατηρούμε με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας, τους ανταγωνιστές μας, τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και φυσικά τους εργαζομένους μας.

Υγιεινή & Ασφάλεια

Η προστασία της ασφάλειας των εργαζομένων, των πελατών και του περιβάλλοντος αποτελεί θεμελιώδη αξία για την εταιρεία. Φροντίζουμε πάντα ώστε οι χώροι εργασίας μας να είναι ασφαλείς από κινδύνους, οι εργαζόμενοι μας μακριά από ατυχήματα, τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες μας ασφαλή για τον καταναλωτή.

Λίγα λόγια για την AHI Carrier FZC

Η AHI Carrier FZC, η κοινοπραξία που δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2008 μεταξύ της Carrier Corp. και της Air-Conditioning & Heating International (AHI), είναι ο μεγαλύτερος διανομέας προϊόντων HVAC (heating, ventilation & air conditioning) της Carrier εκτός των συνόρων της Αμερικής. Η AHI Carrier FZC είναι υπεύθυνη για τις αγορές της Ρωσίας και των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης (15 χώρες), την Ωκεανία (15 χώρες), την Αφρική (54 χώρες) και τη Μέση Ανατολή (14 χώρες).

* Toshiba: Το 1999, η Carrier Corporation δημιούργησε μια κοινοπραξία με το τμήμα κλιματισμού της Toshiba, την Toshiba Carrier Corporation. Οι δύο εταιρείες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος λύσεων κλιματισμού.

Totaline: Διαθέτει το μεγαλύτερο εύρος προϊόντων, αναλωσίμων και εργαλείων HVAC, για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές και παρέχει επαγγελματικές λύσεις ψύξης και κλιματισμού.

πίσω στα έργα

Πολυτελή ξενοδοχεία επιλέγουν την Carrier για υψηλής ποιότητας φιλοξενία

Οι σύγχρονες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις απαιτείται να προσφέρουν ανώτερα επίπεδα υπηρεσιών, προκειμένου να ανταπεξέρχονται στις προσδοκίες των τουριστών και επαγγελματιών που φιλοξενούν. Αντίστοιχα, οι λύσεις κλιματισμού που επιλέγουν οφείλουν να προσφέρουν άνεση σε διαφορετικές περιστάσεις και χώρους του ξενοδοχείου: από τους χώρους υποδοχής και τις συνεδριακές αίθουσες μέχρι το εστιατόριο, τους χώρους χαλάρωσης (spa, σάουνα, πισίνα και γυμναστήριο) και τα δωμάτια των επισκεπτών.
Οι ξενοδόχοι και επαγγελματίες του κλάδου θα επωφεληθούν από την οικονομική λειτουργία, την αξιοπιστία και την ικανοποίηση των πελατών τους που εξασφαλίζουν τα προϊόντα κλιματισμού της Carrier.
Η AHI Carrier Ν.Α Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε εξοπλίζει μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία με ολοκληρωμένες κτιριακές λύσεις που προσφέρουν κορυφαίες αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης.

Princes Dedeman Σόφιας

Εξοπλισμός:30HXC Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Anel Σόφιας

Εξοπλισμός:30XWH Water-to-Water Heat Pump and Fan Coil Units

Hilton Σόφιας

Εξοπλισμός:61AF High Temperature Air-to-Water Heat Pumps

Kempinski Zografski Σόφιας

Εξοπλισμός:19XR Centrifugal Liquid Chiller and 30HXC Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chiller

Ambassadors Residence Boutique Hotel Χανίων

Εξοπλισμός:X-Power Variable Refrigerant System

Porto Veneziano Χανίων

Εξοπλισμός:30HXC Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Robinson Ρόδου

Εξοπλισμός:30RW Water-Cooled Liquid Chillers με Ενσωματωμένο Υδροστάσιο, 30XWH Water-to-Water Heat Pumps, 30XW Water-Cooled Liquid Chiller, Air Handling Units και Fan Coil Units

Avra Imperial Χανίων

Εξοπλισμός:30XWH Water-to-Water Heat Pump, 30RQ Air-to-Water Heat Pumps, Fan Coil Units και Air Handling Units

La Marquise Ρόδου

Εξοπλισμός:30RB Air-Cooled Liquid Chiller με Ενσωματωμένο Υδροστάσιο, 30XA Air-Cooled Liquid Chillers, 30RQ Air-to-Water Heat Pumps με Ενσωματωμένο Υδροστάσιο, Air Handling Units και Fan Coil Units.

Cape Sounio

Εξοπλισμός:30GX Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Ledra Marriott Αθήνας

Εξοπλισμός:30HXC Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Costa Navarino Resort Πελοποννήσου

Εξοπλισμός:19XR Centrifugal Liquid Chillers and 30XWP Screw Compressor Water-Cooled Chillers

Astir Palace Αθήνας

Εξοπλισμός:30GX Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Athenaeum Intercontinental Αθήνας

Εξοπλισμός:23XRV Water-Cooled Chiller και 30XWHP Screw Compressor Water-Cooled Chiller

Aviant Resort and Villas Μαυροβουνίου

Εξοπλισμός:30RQ Air-to-Water Heat Pumps, 30RB Air-Cooled Liquid Chiller with Integrated Hydronic Module, 30XA Air-Cooled Liquid Chiller

Crown Plaza Σερβίας

Εξοπλισμός:30HXC Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Δείτε παρακάτω τις οικονομικές καταστάσεις της AHI Carrier Ν.Α Ευρώπης Μονοπρόσωπη Α.Ε