Συνεχίζουμε να καινοτομούμε με νέα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την άνεση και την αποδοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Αλλάζουμε τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε.

Οικιακός Κλιματισμός

Κλιματιστικά Υψηλής Απόδοσης

Ίσως το σπίτι σας να μην υπήρχε το 1902, η Carrier όμως καινοτομεί από τότε. Είτε αναζητάτε ένα νέο σύστημα κλιματισμού για την κατοικία σας είτε απλά θέλετε να ζεστάνετε ή να δροσίσετε ένα μικρό χώρο, μπορείτε να εμπιστευτείτε την Carrier. Διαθέτουμε μια πλήρη σειρά συστημάτων κλιματισμού υψηλής ενεργειακής απόδοσης, που θα καλύψει τις ανάγκες σας και θα σας προσφέρει άνεση.

ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αφυγραντήρες

Οι αφυγραντήρες Carrier απαλλάσσουν το χώρο σας από την ανεπιθύμητη υγρασία για περισσότερη άνεση.

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ
Φορητό κλιματιστικό

Φορητά Κλιματιστικά

Η Carrier προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο κλιματισμού για μικρούς χώρους και κατοικίες.

ΔΕΣ ΤΑ ΦΟΡΗΤΑ

Επαγγελματικές Λύσεις

The Next Generation of AquaForce

Οι υδρόψυκτοι ψύκτες μεταβλητής ταχύτητας 30XW-V είναι η ιδανική λύση για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές, όπου απαιτείται υψηλή ενεργειακή απόδοση και ποιότητα κατασκευής.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υδρόψυκτος ψύκτης Carrier
Πρόγραμμα Ωριαίας Ανάλυσης

Hourly Analysis Program (HAP)

Το νέο πρόγραμμα H.A.P 5.11 για τον σχεδιασμό συστημάτων HVAC, τον υπολογισμό των ψυκτικών φορτίων & την ενεργειακή ανάλυση κτιριακών εγκαταστάσεων είναι διαθέσιμο εδώ!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεχνική Υποστήριξη

Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη, εργασίες συντήρησης, αντιμετώπιση προβλημάτων και εγγυήσεις για τα προϊόντα μας στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Willis Carrier εφηύρε τον σύγχρονο κλιματισμό το 1902

Πριν την εφεύρεση του σύγχρονου κλιματιστικού, η ζέστη και η υγρασία συχνά είχε ως επακόλουθο χαμένες ώρες εργασίας και άγρυπνες νύχτες. Στις 17 Ιουλίου του 1902, ο Willis Haviland Carrier σχεδίασε το πρώτο σύγχρονο σύστημα κλιματισμού, ξεκινώντας έτσι μια βιομηχανία που βελτίωσε θεμελιωδώς το τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ιστορία μας

Η ιστορία μιας εταιρείας. Η γέννηση μιας βιομηχανίας. Η κληρονομιά του Willis Carrier συνεχίζεται, καθώς η εταιρεία που ίδρυσε εξακολουθεί να καινοτομεί και να αλλάζει τον τρόπο που ζούμε.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καινοτομία

Καινοτομία

Θέσαμε τον πήχη ψηλά, όταν περισσότερο από 100 χρόνια πριν εφηύραμε τον σύγχρονο κλιματισμό. Από τότε, συνεχίζουμε να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα, αποδοτικά, αποτελεσματικά και φιλικά για το περιβάλλον.

ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Βιωσιμότητα

Βιωσιμότητα

Η Carrier κατανοεί το κίνημα των “πράσινων” κτιρίων, γιατί είμασταν εκεί όταν ξεκίνησε. Πολύ πριν τα “πράσινα” κτίρια μπουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, είμασταν το πρώτο μέλος του U.S. Green Building Council® και ιδρυτικό μέλος των “Green Building Councils” ανά τον κόσμο, στην Αργεντινή, την Κίνα, την Ινδία, τη Σιγκαπούρη και τη Γαλλία.

ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ψύξη για Computer Rooms