Σχετικά με την AHI Carrier

ΑΗΙ CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η AHI Carrier Ν.Α. Ευρώπης Μονοπρόσωπη Α.Ε είναι υπεύθυνη για την δραστηριότητα της AHI CARRIER FZC στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, για τη διανομή και τις υπηρεσίες μετά την πώληση των προϊόντων κλιματισμού Carrier, Toshiba και Totaline*.

Με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία διαχειρίζεται τα εξής γραφεία:

  • Βουλγαρίας – AHI Carrier HVAC Bulgaria EOOD
  • Ρουμανίας – AHI Carrier Romania SRL
  • Αυστρίας – AHI Carrier GmbH
  • Τσεχίας – AHI Carrier CZ s.r.o.

Αποστολή

Να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών σε εφαρμογές κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού και βιομηχανικής ψύξης σε όλη τη περιοχή που δραστηριοποιούμαστε.

Σκοπός

Να δημιουργούμε ένα άνετο και παραγωγικό περιβάλλον όποιες και αν είναι οι κλιματολογικές συνθήκες προσφέροντας λύσεις που εξασφαλίζουν εσωτερικό αέρα υψηλής ποιότητας.

Αξίες

Απόδοση και Ποιότητα

Η ποιότητα και η αποδοτικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν δέσμευση προκειμένου να ενισχύουμε διαρκώς την ηγετική μας θέση. Παρέχουμε προϊόντα με αντοχή και υψηλή απόδοση, που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Καινοτομία

Εργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου να παρέχουμε καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν το περιβάλλον και τις συνθήκες διαβίωσης όλων μας.

Ανάπτυξη εργαζομένων

Το κύριο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας είναι το ανθρώπινο δυναμικό της και γι’ αυτό ενθαρρύνουμε τη προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη τους, επενδύουμε στην επιμόρφωση τους και πιστεύουμε στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας που κυριαρχεί η αξιοκρατία, ο σεβασμός και επικροτείται η διαφορετικότητα.

Φροντίδα του Πελάτη

Οι ανάγκες των πελατών είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και γι’ αυτό διαρκώς προσπαθούμε να τις προβλέπουμε και να τις αντιμετωπίζουμε παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα/υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις που δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επιχειρηματικές Πρακτικές

Η τήρηση των υψηλότερων προτύπων δεοντολογικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς αποτελεί πάγια δέσμευση της εταιρείας μας. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι σχέσεις που διατηρούμε με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας, τους ανταγωνιστές μας, τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και φυσικά τους εργαζομένους μας.

Υγιεινή & Ασφάλεια

Η προστασία της ασφάλειας των εργαζομένων, των πελατών και του περιβάλλοντος αποτελεί θεμελιώδη αξία για την εταιρεία. Φροντίζουμε πάντα ώστε οι χώροι εργασίας μας να είναι ασφαλείς από κινδύνους, οι εργαζόμενοι μας μακριά από ατυχήματα, τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες μας ασφαλή για τον καταναλωτή.

Λίγα λόγια για την AHI Carrier FZC

Η AHI Carrier FZC, η κοινοπραξία που δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2008 μεταξύ της Carrier Corp. και της Air-Conditioning & Heating International (AHI), είναι ο μεγαλύτερος διανομέας προϊόντων HVAC (heating, ventilation & air conditioning) της Carrier εκτός των συνόρων της Αμερικής. Η AHI Carrier FZC είναι υπεύθυνη για τις αγορές της Ρωσίας και των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης (15 χώρες), την Ωκεανία (15 χώρες), την Αφρική (54 χώρες) και τη Μέση Ανατολή (14 χώρες).

* Toshiba: Το 1999, η Carrier Corporation δημιούργησε μια κοινοπραξία με το τμήμα κλιματισμού της Toshiba, την Toshiba Carrier Corporation. Οι δύο εταιρείες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος λύσεων κλιματισμού.

Totaline: Διαθέτει το μεγαλύτερο εύρος προϊόντων, αναλωσίμων και εργαλείων HVAC, για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές και παρέχει επαγγελματικές λύσεις ψύξης και κλιματισμού.

πίσω στα έργα

Αξιόπιστος και αποδοτικός κλιματισμός για νοσηλευτικά ιδρύματα

Τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγειονομικής περίθαλψης παρουσιάζουν σημαντικές προκλήσεις όσον αφορά τα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού, που περιλαμβάνουν τις ανάγκες θέρμανσης και ψύξης των θαλάμων αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες των εργαστηριακών και ερευνητικών χώρων. Η διατήρηση της άνεσης, της υγιεινής και της υψηλής ποιότητας αέρα είναι εξαιρετικής σημαντικότητας.

Η AHI Carrier Ν.Α Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε παρέχει μεγάλο εύρος καινοτόμων λύσεων κλιματισμού, με αποδοτικά και αξιόπιστα προϊόντα HVAC που είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε ανάγκη νοσοκομειακών και εργαστηριακών εφαρμογών.

Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Εξοπλισμός:30GX Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός"

Εξοπλισμός:30GX Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Εξοπλισμός:19XR Centrifugal Liquid Chillers

424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Εξοπλισμός:30RA Air-Cooled Chillers

Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Εξοπλισμός:19XR Centrifugal Liquid Chillers

Ολύμπιο Θεραπευτήριο Ιωαννίνων

Εξοπλισμός:30XW Water-Cooled Chillers, 30RQ Air-to-Water Heat Pumps, Air Handling Units και Fan Coil Units

Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

Εξοπλισμός:19DK Centrifugal Liquid Chillers

Uzice DNA Laboratory

Εξοπλισμός:30RQS Air-to-Water Heat Pump, Cassette Fan Coils 42GW and Air Handling Units

Στρατιωτικό Νοσοκομείο Σερβίας

Εξοπλισμός:19XR Centrifugal Liquid Chiller

MBAL Sofia Med Σόφιας

Εξοπλισμός:30XHC Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Medlife Βουκουρεστίου

Εξοπλισμός:30RBS Air-Cooled Liquid Chillers and Air Handling Units

Spital Marie S. Curie Βουκουρεστίου

Εξοπλισμός:30RB Air-Cooled Liquid Chiller και Air Handling Units

Δείτε παρακάτω τις οικονομικές καταστάσεις της AHI Carrier Ν.Α Ευρώπης Μονοπρόσωπη Α.Ε