Σχετικά με την AHI Carrier

ΑΗΙ CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η AHI Carrier Ν.Α. Ευρώπης Μονοπρόσωπη Α.Ε είναι υπεύθυνη για την δραστηριότητα της AHI CARRIER FZC στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, για τη διανομή και τις υπηρεσίες μετά την πώληση των προϊόντων κλιματισμού Carrier, Toshiba και Totaline*.

Με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία διαχειρίζεται τα εξής γραφεία:

  • Βουλγαρίας – AHI Carrier HVAC Bulgaria EOOD
  • Ρουμανίας – AHI Carrier Romania SRL
  • Αυστρίας – AHI Carrier GmbH
  • Τσεχίας – AHI Carrier CZ s.r.o.

Αποστολή

Να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών σε εφαρμογές κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού και βιομηχανικής ψύξης σε όλη τη περιοχή που δραστηριοποιούμαστε.

Σκοπός

Να δημιουργούμε ένα άνετο και παραγωγικό περιβάλλον όποιες και αν είναι οι κλιματολογικές συνθήκες προσφέροντας λύσεις που εξασφαλίζουν εσωτερικό αέρα υψηλής ποιότητας.

Αξίες

Απόδοση και Ποιότητα

Η ποιότητα και η αποδοτικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν δέσμευση προκειμένου να ενισχύουμε διαρκώς την ηγετική μας θέση. Παρέχουμε προϊόντα με αντοχή και υψηλή απόδοση, που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Καινοτομία

Εργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου να παρέχουμε καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν το περιβάλλον και τις συνθήκες διαβίωσης όλων μας.

Ανάπτυξη εργαζομένων

Το κύριο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας είναι το ανθρώπινο δυναμικό της και γι’ αυτό ενθαρρύνουμε τη προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη τους, επενδύουμε στην επιμόρφωση τους και πιστεύουμε στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας που κυριαρχεί η αξιοκρατία, ο σεβασμός και επικροτείται η διαφορετικότητα.

Φροντίδα του Πελάτη

Οι ανάγκες των πελατών είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και γι’ αυτό διαρκώς προσπαθούμε να τις προβλέπουμε και να τις αντιμετωπίζουμε παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα/υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις που δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επιχειρηματικές Πρακτικές

Η τήρηση των υψηλότερων προτύπων δεοντολογικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς αποτελεί πάγια δέσμευση της εταιρείας μας. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι σχέσεις που διατηρούμε με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας, τους ανταγωνιστές μας, τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και φυσικά τους εργαζομένους μας.

Υγιεινή & Ασφάλεια

Η προστασία της ασφάλειας των εργαζομένων, των πελατών και του περιβάλλοντος αποτελεί θεμελιώδη αξία για την εταιρεία. Φροντίζουμε πάντα ώστε οι χώροι εργασίας μας να είναι ασφαλείς από κινδύνους, οι εργαζόμενοι μας μακριά από ατυχήματα, τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες μας ασφαλή για τον καταναλωτή.

Λίγα λόγια για την AHI Carrier FZC

Η AHI Carrier FZC, η κοινοπραξία που δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2008 μεταξύ της Carrier Corp. και της Air-Conditioning & Heating International (AHI), είναι ο μεγαλύτερος διανομέας προϊόντων HVAC (heating, ventilation & air conditioning) της Carrier εκτός των συνόρων της Αμερικής. Η AHI Carrier FZC είναι υπεύθυνη για τις αγορές της Ρωσίας και των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης (15 χώρες), την Ωκεανία (15 χώρες), την Αφρική (54 χώρες) και τη Μέση Ανατολή (14 χώρες).

* Toshiba: Το 1999, η Carrier Corporation δημιούργησε μια κοινοπραξία με το τμήμα κλιματισμού της Toshiba, την Toshiba Carrier Corporation. Οι δύο εταιρείες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος λύσεων κλιματισμού.

Totaline: Διαθέτει το μεγαλύτερο εύρος προϊόντων, αναλωσίμων και εργαλείων HVAC, για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές και παρέχει επαγγελματικές λύσεις ψύξης και κλιματισμού.

πίσω στα έργα

Σύγχρονα αθλητικά κέντρα εξοπλισμένα με συστήματα Carrier

Τα αθλητικά κέντρα και τα στάδια απαιτούν εξελιγμένα συστήματα HVAC για να προσφέρουν ένα άνετο περιβάλλον τόσο στους επισκέπτες όσο και στους αθλητές, σε όλη τη διάρκεια του έτους. Οι διαχειριστές των αθλητικών κέντρων μπορούν να εμπιστευτούν τις αξιόπιστες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις κλιματισμού της Carrier προκειμένου να παρέχουν τις ιδανικές συνθήκες σε κάθε τμήμα των αθλητικών εγκαταστάσεων, εύκολα και γρήγορα.
Η AHI Carrier ΝΑ Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε αθλητικά έργα κι εγκαταστάσεις, προσφέρει ολοκληρωμένες κτιριακές λύσεις με υψηλή ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία σε πολλά σύγχρονα αθλητικά κέντρα.

Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης


Εξοπλισμός:50YZ Sigle-Package Heat Pumps and 50UZ Packaged Rooftop και Heat Pumps

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών


Εξοπλισμός:30RA Scroll Compressor Air-Cooled Liquid Chillers, 50HZ Packaged Rooftop Heat Pumps και split units

Ολυμπιακά Προπονητήρια Αθηνών

Εξοπλισμός:30SHB Air-to-Water Heat Pumps

Ολυμπιακή εγκατάσταση Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ Ελληνικού

Εξοπλισμός:30HXC Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers και ducted units

Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου

Εξοπλισμός:30GX Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers και split units

Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά

Εξοπλισμός:50VH Vertical Indoor Packaged Units, 50TJQ Single-Package Standard Efficiency Rooftop Heat Pump Units και ducted units

Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης Αθήνας

Εξοπλισμός:30HXC Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers

Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου

Εξοπλισμός:30GX Screw Compressor Liquid Chiller, 61AF High Temperature Air-to-Water Heat Pumps και split units

Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου


Εξοπλισμός:30GX Screw Compressor Water-Cooled Liquid Chillers, 30RA Scroll Compressor Air-Cooled Liquid Chiller, 50VH Vertical Indoor Packaged Units, 50GH Packaged Rooftop Heat Pumps και split units

Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου

Εξοπλισμός:19XR Centrifugal Liquid Chillers, 50GZ Packaged Rooftop Units και Ducted Units

Δείτε παρακάτω τις οικονομικές καταστάσεις της AHI Carrier Ν.Α Ευρώπης Μονοπρόσωπη Α.Ε